Терапия с натурален мед

ЗА МАСАЖА

Масажът с мед има изразено действие върху целия организъм. Той може да се прилага както за лечение на определени заболявания – проблеми с дихателните пътища, със сърдечносъдовата система, отделителната система, така и за профилактика и подсилване на защитните сили на тялото. Медът извлича токсините и мъртвите клетки от кожата, подхранва я и я прави копринено нежна и мека.

Ползи от медния масаж

Като всеки лечебен масаж и меденият масаж въздейства рефлекторно на различни органи и системи, свързани с тези участъци. Посредством меден масаж се лекува бронхит и затегнати случаи на пневмония. Прилаган на синусите медът с лек масаж помага за облекчаване на възпалението им, отпушване на носа и премахване на главоболието. При по-продължителен курс на лечение се лекува остеохондроза, свързана с нарушаване на трофиката на гръбначния стълб.

Меденият масаж влияе и на нервната система като ефективно снижава депресивните и стресови състояния. Използва се като профилактика за психическа и умствена умора, нарушения на съня и неврастении. Меденият масаж изключително подпомага функционирането на сърдечно-съдовата система, като премахва отоци, застой на лимфа и кръв в организма. Чрез детоксикиращият ефект на медения масаж организмът по естествен път се освобождава от натрупаните шлаки и излишни течности, което повлиява за по-бързото възстановяване нормализиране функциите на всички органи и системи.

Времетраене: 45 мин.

Цена: 50 лв.