Терапия
с вулканични камъни

ЗА teрапията

Вулканичните камъни са минерали, които при нагряване засилват енергийното си излъчване. По време на процедурата енергията им прониква дълбоко в клетките на тялото и стимулира обмяната на веществата. Топлината отпуска тъканите и създава усещане за уют и комфорт.

Ползи от терапията с вулканични камъни

Терапевтичните камъни притежават огромна лечебна сила. Топлината, която излъчват, помага за облекчаване на мускулното напрежение и болка. Нежните и плавни движения увеличават притока на кръв към засегнатата област и намаляват мускулните спазми. Подобрената циркулация премахва токсините и улеснява пренасянето на хранителни вещества и кислород до всяка част от тялото. След масаж с вулканични камъни значително се подобрява подвижността на ставите и се улеснява движението.

Процедурата действа и върху емоциите и значително намалява тревожността и стреса, особено при хора, подложени на ежедневно натоварване. Терапията с вулканични камъни може да замени сънотворните лекарства, защото отпуска тялото, помага при проблеми със съня и успокоява нервната система. Вулканичните камъни повишават потока на енергия в целия организъм. Те са ефективно средство, допълващо лечението на редица хронични заболявания.

Времетраене: 60 мин.

Цена: 65 лв.