СПА ЗОНА

МАСАЖНО СТУДИО

Насладете се на специални услуги подбрани с внимание и грижа към детайла с цел подобряване релаксацията и доброто здравословно състояние.

Почувствайте вълшебство от съчетанието на множество техники и техните лечебни свойства, допринасящи за пълно възстановяване и освежаващ ефект.

САУНА

Сауната е тип суха баня, която разчита на сухата топлина за премахването на токсините от тялото. Обикновено температурата в сауната е около 85/90 °C. Тя се е утвърдила като метод за алтернативно лечение и профилактика.

БИЛКОВА САУНА

Билковата сауна е лека сауна в комбинация с различни лекарствени растения – треви, клонки от широколистни и иглолистни дървета, шишарки и др. Температурата е от порядъка на 55/60 °C.

ПАРНА БАНЯ

Парната баня е помещение, което се затопля с помощта на пара.

Използва се за релаксация, облекчаване на някои медицински състояния, детоксикация или като част от разкрасителни процедури.

ХАМАМ

Работещите, забързани и уморени хора имат възможността да се насладят на съчетанието от комфортна обстановка, топлина, екзотичен аромат и вълшебно докосване.

Ритуалът съчетава парна баня, нежна ексфолиация на кожата, масаж с ароматна сапунена пяна и завършва с релаксиращ масаж.

ФИТНЕС ЗАЛА

Разполагаме с модерна фитнес зала оборудвана с уреди на световноизвестната марка Technogym.

Протеиновият бар около басейна предлага голямо разнообразие на всякакви видове хранителни добавки.

Зона за релакс

За гостите на нашия СПА център предоставяме релакс солна зона, в която да се отпуснете и да се отдадете на едно незабравимо СПА изживяване.

ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

• Йога

• Функционална кръгова тренировка

• Мобилност

БАР

На бара около басейна ще Ви предложим разнообразие от напитки – любимото ароматно кафе, истински билков чай, фреш, смути и безалкохолни коктейли.