';

СПА Етикет

Уважаеми гости,

За да се чувствате комфортно и за да получите максимална полза и удоволствие от пребиваването си в СПА центъра е необходимо да следвате определени правила и етикет.

Предварително резервирайте час за Вашите процедури. Ако имате предпочитания при избора на конкретен специалист, обсъдете това с администратора. Оставете Вашите данни, за да можем да Ви уведомим при настъпили изменения в графика.

Заповядайте 15 минути по-рано, за да се настроите и адаптирате към спокойната обстановка в СПА центъра. Ние ценим времето и за това разчитаме, че ще ни уведомите при закъснение или отмяна на Вашата резервация. Ще проявим разбиране, ако закъснението е с не повече от 15 минути, а отмяната е не по-малко от 2 часа до процедурата. В СПА центъра при необходимост ще получите хавлии, чехли и бельо за еднократна употреба. Не носим отговорност при изгубени вещи. Звукът от мобилните телефони пречи на комфортната среда, затова Ви препоръчваме да го изключите при влизане в помещението. Пушенето на цигари и употребата на алкохол в СПА центъра са абсолютно забранени.

Очакваме гостите ни до 14-годишна възраст да бъдат придружавани от пълнолетен.

Молим Ви да попълните декларацията и да ни уведомете за здравословни проблеми, несъвместими с условията и процедурите в СПА центъра – алергии, инфекциозни заболявания, открити наранявания, високо кръвно налягане, проблеми със сърцето.

Ще бъдем благодарни след процедурите да споделите своите впечатления или препоръки.

Приятно и ползотворно пребиваване в Ability Spa.