интервю с ИЛИЯ ДАМЯНОВ, УПРАВИТЕЛ НА ABILITY SPA

Илия Дамянов, управител на Ability SPA ни разказва малко повече за Ability SPA и как му  хрумва идеята да създаде СПА център в сърцето на Бургас.

  1. Как ти хрумна идеята за отваряне на СПА център и то точно в Бургас?

Бургас от доста време му беше необходимо такова място. Градът ни се разраства и решихме да дадем възможност и място на хората, където да релаксират и да се възстановяват пълноценно.

  1. Какво отличава AbilitySPA от останалите СПА центрове?

Несъмнено качеството на услугите, които предлагаме. Можем да се похвалим с изключително опитен екип от специалисти, включващ остеопат, кинезитерапевт и медицински козметик. Отличава ни и работното време – всеки ден от 07:00 до 22:00, за да можем да бъдем максимално достъпни за всеки.

  1. Разкажи ни малко повече за Ability SPA.

Намираме се в центъра на град Бургас, в изцяло обновения хотел България. Разполагаме с голям вътрешен басейн, джакузи, детски басейн, релакс зона, билкова сауна, финландска сауна, парна баня, фитнес с нови висок клас уреди на Technogym, както и зала за групови занимания.

  1. Какви услуги предлагате в Ability SPA и за кого са предназначение?

Предлагаме голямо разнообразие от услуги – от персонални тренировки и групови занимания до масажи, козметични услуги и различни видове терапии. Предназначени са основно за всички жителите на град Бургас, които са уморени от забързаното ежедневие и просто искат да откраднат малко време за себе си.

  1. Опиши с три думи Ability SPA.

Качество, Отношение, Релакс.