-20% НАМАЛЕНИЕ НА избрани масажи и терапии

Лятото е време за почивка и презареждане, а какъв по-добър начин да го направите от посещение в луксозния спа център Ability Spa в Бургас.

Подбрали сме масажи и терапии, които ще ви помогнат да се отпуснете и възстановите от ежедневния стрес. А освен това, вашата самоувереност ще бъде приповдигната.

Предлагаме намаления на:

Антицелулитен масаж, който подобрява еластичността на кожата, подобрява кръвообращението, и активира лимфната система ➜ Сега само за 70 лв., вместо 90 лв.

Лимфодренажен масаж, който подобрява кръвообращението, елиминира токсините и подобрява състоянието на кожата ➜ Сега само за 40 лв., вместо 50 лв.

Пресотерапия, която подобрява кръвообращението и състоянието на кожата и елиминира токсините ➜  Сега само за 30 лв., вместо 40 лв.

Плодова терапия “Ability Spa”, която подхранва, почиства и тонизира кожата Сега само за 75 лв., вместо 95 лв.

Терапия “Fitness Nuts”, която моделира тялото, омекотява и укрепва кожата ➜ Сега само за 70 лв., вместо 90 лв.

Масаж на лице с ароматни масла, който подобрява кръвообръщението и еластичността на кожата ➜ Сега само за 40 лв., вместо 50 лв.

Погрижете се за себе си и понижете нивата на тревожност и напрежение в Ability Spa. След процедурите ще се почувствате красиви и заредени с нова енергия. Нашите масажисти и специалисти ще се съобразят с вашите нужди и предпочитания, за да се насладите на макс!

Промоцията е валидна от 5.07. до 21.07. 2024 г.

Не пропускайте тази възможност за луксозен релакс на изключителни цени! Запазете своя час още днес!

Можете да получите повече информация на рецепцията на Ability SPA или на тел. +359 895 635 555.

Очакваме ви на познатия адрес: гр. Бургас, х-л „България“, ул. „Александровска“ 21.