ГРУПОВИ ЗАНИМАНИЯ

  1. Ориенталски танци

Ориенталски танци! Усещане за жена!

Почуствайте се одалиска и позволете на тялото си да бъде гъвкаво, нежно, чувствено, щастливо с помощта на инструкторa, танцьор, хореограф и председател на танцово сдружение „Белиденс Бургас“ – Милена Алгара.

Заниманията са подходящи за тези, които искат да си припомнят магията на женствените движения, както и за дами без опит в този танц.

Разписание: сряда от 17.30 ч. и петък от 19.00 ч.

Инстуктор: Милена Алгара

  1. Водна аеробика

Фитнес, пилатес, бойни изкуства, джогинг, плуване и каланетика на едно място – представяме ви водната аеробика с Надежда Колева.

Тя е щадяща за ставите, укрепва сърцето и има положителен ефект при разширени вени и дископатии. Освен това повишава тонуса и доброто настроение на практикуващия.

Разписание: сряда, петък и неделя от 08:30 ч.

Инструктор: Надежда Колева

  1. Пилатес

Развийте мускулатурата на тялото си без да натоварвате своите стави и сухожилия – идеалната тренировка за начинаещи или хора, които имат неразположения в областта на гърба и искат да намерят облекчение по естествен начин, с помощта на подходящи движения, съчетани с прилагането на принципите на Пилатес.

Разписание: петък от 17:30 ч.

Инструктор: Димитрина Генчева

  1. Зумба

Зумбата е групова кардио (аеробна) тренировка, основана на танци, създадена от колумбийския танцьор и хореограф Алберто „Бето“ Перез. Тя съчетава елементи на танци, аеробика и фитнес. Най-често зумба хореографиите включват движения от самба, меренге, салса, хип-хоп и бойни изкуства, които често се изпълняват заедно с клекове и удари.

Разписание: събота от 12:00 ч.

Инстуктор: Дебора Ангелова

  1. Стречинг

Най-добрия начин за подобряване на еластичността и възстановяването на скелетните мускули са стречинг упражненията. Понятието произлиза от английски език и означава разтягане, протягане. Целта на упражненията е подобрят кръвоснабдяването на мускулите и тяхната еластичност, както и да увеличат общият тонус на тялото.

Разписание: сряда от 19:00 ч. и събота от 13:00 ч.

Инстуктор: Дебора Ангелова

  1. Комбинирани тренировки

Комбинираните тренировки представляват комбинация от силови, кардио и разтягащи упражнения.

Впуснете се в едно спортно приключение с Ели – инструктор по стречинг, комбинирана тренировка и функционална тренировка.

Разписание: вторник от 18:30 ч. и четвъртък от 08:30 ч.

Инструктор: Елена Руменова

  1. High Heels Dance

Всяка седмица инструкторката Екатерина Тодорова ще ви пренася в един различен свят, в който ще научавате различни танцови хореографии на модерни поп, хип хоп и R&B хитове. И по-важното, тя ще ви разкрие тайните техники на професионалните танцьори, как да се движите на токчета и да го правите да изглежда лесно и с финес.

Разписание: понеделник от 18:00 ч. до 19:00 ч.

Инструктор: Екатерина Тодорова

  1. Кросфит табата

Петър си е поставил за цел да усъвършенства качествата на всеки човек като сила, издръжливост, ловкост, бързина и да ги събере в един универсален атлет.
Включете се във водената от него табата, която представлява високоинтензивна интервална тренировка, водеща до забележителни резултати. Тя включва лесен за запомняне и прост за прилагане метод, който гори в пъти повече мазнини от традиционното кардио.
Разписание: вторник от 17:30 ч. и събота от 08:30 ч.

Инструктор: Петър Петров